28 desember 2020

OilQuick får ny logo og grafisk profil

Trycksaker

At OilQuick i løpet av høsten har byttet logo og profil på det tysktalende markedet, er nok noe som har gått under radaren for de fleste i Norden og verden ellers. Nå fortsetter forandringen på de gjenværende markedene.

– Årsaken til dette var at vi ville se hvordan markedet reagerte. Men som vi trodde, ble det svært godt mottatt. Alle reaksjoner var positive, og nå fortsetter forandringen på de øvrige markedene over hele verden.

– Den gamle logoen har fulgt oss lenge, og vi følte at tiden var inne for å fornye oss og å få et felles formspråk på alle markedene våre. Den nye profilen er svært tidsriktig, og logoens minimalistiske geometriske utforming representerer OilQuicks moderne, innovative holdning på en god måte. Den formidler også den stabile posisjonen til produktene våre, med kvalitet i høysetet og uten for mye dikkedarer.

OilQuick arbeider for tiden med en ny hjemmeside og med å bytte ut alt annet markedsmateriale osv. Logoen og den nye profilen kommer til å rulles ut over hele verden i første kvartal i 2021.

Markedssjef Johan Lindqvist